Jaa tämä sivu

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Kätsälle kesätöihin?

Yhdistyksen ylläpitämälle asumisvalmennusyksikkö Kätsälle palkataan kesäajaksi 4 koululaista Tutustu työelämään ja tienaa - ohjelman puitteissa. Työjaksot ovat 2.6-15.6 (2 paikkaa) ja 16.6-30.6 (2 paikkaa)

Hakijan tulee olla 14-18 -vuotias ja peruskoulussa, kymppiluokalla, ammattistartissa tai lukiossa. Työ on päivätyötä, sisältäen Kätsän toimintaan kuuluvia tehtäviä kuten puhtaanapitotyötä, pienimuotoisia keittiötöitä, erilaista järjestely- ym töitä. Työnkuva voi vaihdella palkattavien työntekijöiden työkokemuksen ja -taitojen mukaan.

Palkka jaksolta on 335 euroa. Työnantaja huolehtii lakisääteiset tapaturma- ja ryhmähenkivakuutusmaksut ym.

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään 31.3.2014 mennessä osoitteeseen: Tukitalo/Miia Suonpää, Tampereentie 7B, 38200 Sastamala tai sähköpostitse miia.suonpaa(at)tukitalo.com Hakijan tulee ilmoittaa kummasta työjaksosta on ensisijassa kiinnostunut. Hakemusten perusteella osa halukkaista kutsutaan huhtikuussa varsinaiseen valintahaastatteluun.

Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelma on Sosiaalialan työehtosopimuksen neuvotteluosapuolten kesken sovittu koululaisten kesäharjoitteluohjelma vuosille 2014-2016. Ohjelman tarkoituksena on tarjota koululaisille omakohtaista kokemusta alan työnantajien toiminnasta, työtehtävistä, henkilöstörakenteesta, yhteistyömuodoista ja alan tarjoamista mahdollisuuksista. Lisäksi halutaan tarjota ohjatusti koululaisille sopivaa käytännön työtä.

Lisätietoja p 03-5120534