Jaa tämä sivu

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin

TUKIHENKILÖTOIMINNAN PERUSKOULUTUS ALKAA TAMMIKUULLA 2015

Seuraava tukihenkilötoiminnan peruskoulutuksemme järjestetään tammi-maaliskuulla 2015. Koulutus toteutetaan ryhmätila Onkkarissa, Onkiniemenkatu 18, Sastamala. Laajuudeltaan koulutus on 35 oppituntia eli 3 opintopistettä. Koulutukseen sisältyy käytännön harjoittelua oman mentorin kanssa, tutustumista paikallisiin työmuotoihin.

Kevään koulutuspäivät ovat lauantaisin 24.1, 31.1, 14.2. 7.3 ja 21.3.2015 kello 12-16. Tukityömuotoihin tutustuminen tapahtuu arki-iltaisin koulutuspäivien välissä.

Koulutuksen jälkeen voi toimia tukihenkilönä Mielenterveysseuran tukityössä. Tukihenkilömme päivystävät valtakunnallisessa kriisipuhelimessa, verkkokriisikeskus Tukinetissä sekä toimivat tukihenkilöinä henkilökohtaisissa tapaamisissa ja ryhmäohjaajina. Eri työmuotoihin on tarvittaessa koulutuksen jälkeen perehdytys ja mentorin tuki, joka on ohjausta ja tukea jota kokeneempi tukihenkilö antaa toiminnassa tuoreelle tukihenkilölle. Lisäksi on mahdollista hakeutua myös erilliseen Rikosuhripäivystyksen tukihenkilökoulutukseen.

Tukihenkilötyö on vastuullista, mutta antoisaa ja palkitsevaa työtä toisen ihmisen ja oman yhteisön hyväksi! Tukihenkilötoimintaan voit osallistua oman elämäntilanteen ja voimavarojen mukaan. Seuramme tukihenkilöille järjestetään tehtävässään tarvittava tuki, mentorointi, lisäkoulutus ja tehtäväkohtainen työnohjaus.

Koulutukseen hakeutuneet kutsutaan erilliseen valintahaastatteluun ennen kurssin alkua. Voit myös täyttää kotisivuillamme löytyvän hakemuksen ja otamme sinuun yhteyttä. Linkki on etusivun Anna Tukea alla. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!